GGNet

"Ik vond de opleiding dynamisch, verrijkend, ontzettend leuk, toepasbaar en het heeft gezorgd voor een bijdrage in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen tijd heb ik veel handvatten gekregen met betrekking tot het geven van een training, de inhoud ervan en het proces op zichzelf. Het was een ontzettend plezierige manier van leren: kennis opdoen en tegelijk uitvoeren. De lesdagen waren erg dynamisch ingedeeld en er was aansluiting bij je persoonlijke leerprofiel. Door dingen te doen en te ervaren heb ik veel geleerd wat ik me eigen kan gaan maken."

Angela Visser

ggnet_traindetrainer
angela_square

GGNet

"Ik heb de opleiding tot trainer door KIES ervaren als een zeer complete, praktijkgerichte opleiding. Kim en Esther als opleiders zijn fantastisch! Zij creëren een veilige leeromgeving waarin je uitgedaagd wordt om uit je comfort zone te stappen en waarin je leert door het halen van succes ervaringen. Ik kijk terug op een intensief maar prettig en leerzaam opleidingstraject, waarin ik mij met enthousiasme heb kunnen ontwikkelen tot beginnend trainer."

Dianne scheurs Agoog/Zorg coordinator

ggnet_traindetrainer
dianne_schreurs_web

GGNet

"Samen met mijn collega ben ik ruim zes maanden door Kim gecoacht, in combinatie met de gesloten opname afdeling waar wij voor werken. Op basis van persoonlijk gelijkwaardig contact hebben we samen gekeken naar doelen waarmee ik aan de slag kon. Deze doelen waren gericht om uiteindelijk zelf te gaan coachen op het gebied van dwang en drang binnen GGNet. Deze doelen liepen als een rode draad door het contact. Kim weet goed te bevragen zonder zijn mening op te leggen en is op deze manier erg sturend geweest in mijn eigen leerproces. Door aan deze doelen te werken ben ik een betere zorgprofessional geworden."

Nick van Ewijk

ggnet_coaching
nick_van_ewijk_web
Logo Kies

Maak kennis met onze persoonlijke wijze van aanpak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.