Training

Persoonlijke weerbaarheid

Leer omgaan met fysieke agressie

Wil je inzicht krijgen in fysieke agressie en weten hoe je hiermee het beste om kunt gaan? Met onze persoonlijke weerbaarheidstraining leer je welke vormen van fysieke agressie er zijn, hoe je door een bepaalde houding situaties kunt deëscaleren of ze kunt voorkomen. Daarnaast leer je hoe je je fysiek kunt verweren.

De persoonlijke weerbaarheidstraining is opgebouwd uit meerdere modules die we per beroep, vraag of situatie aanpassen. Zo krijg je dus altijd de juiste mix van modules, zodat jij het beste uit de training haalt.

Duur training

De training duurt één dag.

Voor wie

Voor iedereen die zich fysiek weerbaarder wil voelen of met fysieke agressie te maken heeft.

Inhoud van de training

Je leert wat afstand en nabijheid doet met jezelf en met de agressor. Ook leer je hoe je op een veilige manier jezelf afweert bij fysieke agressie. Daarnaast komen er eenvoudige bevrijdingstechnieken aan bod, zodat je weet hoe je jezelf veilig losmaakt als je wordt vastgepakt.

Door oplopende spanning en stress is het namelijke moeilijker om aangeleerde vaardigheden toe te passen. Het doel van deze technieken is om kennis en aangeleerde weerbaarheidstechnieken makkelijker toe te kunnen passen.

KIES maakt jou en je organisatie weerbaar

KIES, buro voor weerbaarheid, wil jou persoonlijk weerbaar maken. Met ons sterke en deskundige team geven we coaching, training en advies. Dit maakt medewerkers weerbaarder en hierdoor voelen ze zich veilig, zelfverzekerd en prettig. We zijn ervan overtuigd dat hierdoor het functioneren verbetert en dat het kan zorgen voor minder ziekteverzuim.