Training

Stressless

Hoe je eigen stress kunt reguleren bij heftige situaties

Door oplopende spanning en stress is het moeilijk om aangeleerde vaardigheden toe te passen. Het is belangrijk om ons eigen lichaam te kennen en dit onder controle te houden. Wil je leren hoe je eigen stress kunt reguleren tijdens en voor heftige situaties? Deze training leert je vier eenvoudige technieken om je spanning te verminderen, zodat je de kennis en aangeleerde weerbaarheidstechnieken weet toe te passen. Je leert hoe je snel kunt schakelen om weer controle te krijgen over de situatie.

Duur training

De training duurt één dag.

Voor wie

Iedereen die stress en spanning ervaart in zijn werk.

Inhoud van de training

Je krijgt een eigen ‘blauwdruk’ van waarneembare fases van stress.

Technieken die bijvoorbeeld aan bod komen zijn ademhalingstechnieken en bewustwording van houding en gedachten. Daarbij worden acteurs ingezet om cursisten stress te geven zodat je de technieken leert toepassen.

KIES maakt jou en je organisatie weerbaar

KIES, buro voor weerbaarheid, wil jou verbaal en fysiek weerbaar maken. Met ons sterke en deskundige team geven we coaching, training en advies. Dit maakt medewerkers weerbaarder en hierdoor voelen ze zich veilig, zelfverzekerd en prettig. We zijn ervan overtuigd dat hierdoor het functioneren verbetert en dat het kan zorgen voor minder ziekteverzuim.