Training

Train de trainer

Opleiden van trainers voor het geven van weerbaarheidstrainingen

Wij leiden trainers op om weerbaarheidstrainingen te kunnen geven. Op deze manier verbetert de veiligheid binnen de instelling. De onderdelen waarin we trainers opleiden zijn alle onderdelen van de trainingen die wij aanbieden.

Wij bieden maatwerk in overleg en afstemming met de opdrachtgever. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

GGZ GGNet_transparant_def

Ervaringen van deelnemers

angela

Ik vond de opleiding dynamisch, verrijkend, ontzettend leuk, toepasbaar en het heeft gezorgd voor een bijdrage in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen tijd heb ik veel handvatten gekregen met betrekking tot het geven van een training, de inhoud ervan en het proces op zichzelf. Het was een ontzettend plezierige manier van leren: kennis opdoen en tegelijk uitvoeren. De lesdagen waren erg dynamisch ingedeeld en er was aansluiting bij je persoonlijke leerprofiel. Door dingen te doen en te ervaren heb ik veel geleerd wat ik me eigen kan gaan maken. 

 Angela Visser 

Ik heb de opleiding tot trainer door buro KIES ervaren als een zeer complete, praktijkgerichte opleiding. Kim en Esther als opleiders zijn fantastisch! Zij creëren een veilige leeromgeving waarin je uitgedaagd wordt om uit je comfort zone te stappen en waarin je leert door het halen van succes ervaringen. Ik kijk terug op een intensief maar prettig en leerzaam opleidingstraject, waarin ik mij met enthousiasme heb kunnen ontwikkelen tot beginnend trainer!

Dianne Schreurs

dianne_schreurs_web

KIES maakt jou en je organisatie weerbaar

KIES, buro voor weerbaarheid, wil jou fysiek en verbaal weerbaar maken. Met ons sterke en deskundige team geven we coaching, training en advies. Dit maakt medewerkers weerbaarder en hierdoor voelen ze zich veilig, zelfverzekerd en prettig. We zijn ervan overtuigd dat hierdoor het functioneren verbetert en dat het kan zorgen voor minder ziekteverzuim.