Branche

Onderwijs

Als medewerker binnen het onderwijs krijg je met veel soorten mensen te maken. Naast je vak om je onderwijs zo goed mogelijk te maken en aan te laten sluiten kun je te maken krijgen met boosheid, frustraties en onvrede.

Om met dit ongewenste gedrag om te gaan, wil KIES graag ondersteunen en training geven zodat je je als medewerker binnen het onderwijs en als organisatie zelf bij ongewenst gedrag de mogelijkheden krijgt om hiermee om te gaan.

Stressless-web-f

Als docent op een vmbo school maak ik regelmatig agressie mee. Pestgedrag onderling maar ook boze ouders of grensoverschrijdend en provocerend  gedrag naar mij als docent. Soms moet ik echt tot tien tellen om mij in te houden. KIES, buro voor weerbaarheid heeft ons weerbaarder gemaakt tegen dit gedrag. Wat ik echt als waardevol heb ervaren en zeer toepasbaar vindt, is hoe om te gaan met mijn eigen spanning en stress. Wat ik zelf kan doen om weer rustig te worden en vanuit controle te reageren als ik word geprovoceerd.

Leo

Agressietrainingen voor het onderwijs

Word fysiek en mentaal sterk en weerbaar met de agressietrainingen voor het onderwijs.

Opvang en nazorg

Wil je meer weten over wat belangrijk is na een incident of heftige situatie? Deze training leert je waarom opvang en nazorg belangrijk zijn en hoe je voor collega’s kunt zorgen.

Logo Kies

Maak kennis met onze persoonlijke wijze van aanpak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.