KIES voor veiligheid

Hoe zorg je naast training voor optimale veiligheid binnen je werk? Dit kan door het geven van coaching, zowel individueel als binnen een team. Coaching is gericht op onderlinge veiligheid, conflicthantering, dwang en drang (binnen de GGZ) en deëscalerend werken.

De coaches van KIES hebben veel ervaring op het gebied van aansturen en coachen van teams. We sluiten aan bij de vraag van de organisatie, zodat we dicht bij de praktijk blijven.

Naast coaching en training denken we ook graag mee bij het optimaliseren en implementeren van een goed veiligheidsbeleid.

Verbale-weerbaarheid-web-f
nick_van_ewijk_web

Samen met mijn collega ben ik ruim zes maanden door Kim gecoacht, in combinatie met de gesloten opname afdeling waar wij voor werken. Op basis van persoonlijk gelijkwaardig contact hebben we samen gekeken naar doelen waarmee ik aan de slag kon. Deze doelen waren gericht om uiteindelijk zelf te gaan coachen op het gebied van dwang en drang binnen GGNet. Deze doelen liepen als een rode draad door het contact. Kim weet goed te bevragen zonder zijn mening op te leggen en is op deze manier erg sturend geweest in mijn eigen leerproces. Door aan deze doelen te werken ben ik een betere zorgprofessional geworden.

Nick van Ewijk

Coaching op de werkvloer

Voor Expertisecentrum Atlant hebben we een training verzorgd om de veiligheid en samenwerking op de werkvloer terug te krijgen. In deze video vertellen medewerkers van Atlant en onze trainer wat over dit traject. Hier kun je de hele video bekijken.

Coaching voor teams of individueel

KIES coacht teams binnen grote instellingen, zoals GGNet, Dimence, Mediant, Atlant en Vilente. We richten ons met name op sociale veiligheid, samenwerking, werken vanuit visie en eenduidigheid. Op het gebied van individuele coaching hebben wij veel ervaring op het gebied van assertiviteit, weerbaarheid en begeleiding na heftige incidenten.

GGZ GGNet_transparant_def
Logo Kies

Maak kennis met onze persoonlijke wijze van aanpak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.