KIES voor veiligheid

Hoe zorg je naast training voor optimale veiligheid binnen je werk? Dit kan door het geven van coaching, zowel individueel als binnen een team. Coaching is gericht op onderlinge veiligheid, conflicthantering, dwang en drang (binnen de GGZ) en deëscalerend werken.

De coaches van KIES hebben veel ervaring op het gebied van aansturen en coachen van teams. We sluiten aan bij de vraag van de organisatie, zodat we dicht bij de praktijk blijven.

Naast coaching en training denken we ook graag mee bij het optimaliseren en implementeren van een goed veiligheidsbeleid.

Verbale-weerbaarheid-web-f
nick_van_ewijk_web

Samen met mijn collega ben ik ruim zes maanden door Kim gecoacht, in combinatie met de gesloten opname afdeling waar wij voor werken. Op basis van persoonlijk gelijkwaardig contact hebben we samen gekeken naar doelen waarmee ik aan de slag kon. Deze doelen waren gericht om uiteindelijk zelf te gaan coachen op het gebied van dwang en drang binnen GGNet. Deze doelen liepen als een rode draad door het contact. Kim weet goed te bevragen zonder zijn mening op te leggen en is op deze manier erg sturend geweest in mijn eigen leerproces. Door aan deze doelen te werken ben ik een betere zorgprofessional geworden.

Nick van Ewijk

Carla is een enorme meerwaarde voor ons team. Door eerst te levellen met het team krijgt Carla al snel het overwicht dat een coach nodig heeft en kan ze ons haarfijn uitleggen waar de verbeterpunten liggen. Het is erg fijn om haar verfrissende, objectieve visie te horen en de feedback ontvangen wij dan ook altijd goed onderbouwd en met de nodige humor. Carla is in staat om ons zelf tot inzichten te laten komen in plaats van ze voor te kauwen voor ons. Voor mij als ervaringsdeskundige is het erg geruststellend dat Carla enorm vanuit het cliëntenperspectief denkt en veel oog heeft voor de bejegening richting de cliënt.

David Mulder

DavidMulder

Coaching voor individuen en teams

KIES coacht teams binnen grote GGZ-instellingen, zoals GGNet, Dimence en Mediant. Op het gebied van individuele coaching hebben wij veel ervaring assertiviteit, weerbaarheid en begeleiding na heftige incidenten.

GGZ GGNet_transparant_def
Logo Kies

Maak kennis met onze persoonlijke wijze van aanpak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.