Coaching in de zorg bij agressie

Met een coachingstraject lopen onze coaches met jou en je collega’s mee op de afdeling. Samen gaan we een ontwikkelingstraject aan om jou en je collega’s toe te rusten. We werken aan de samenwerking, zodat er veiligheid is om alles te bespreken. Bijvoorbeeld over die ene patiënt waar je je onveilig bij voelt, omdat hij soms agressief is.

Goede samenwerking binnen een team helpt bij agressief gedrag

Een goedlopende samenwerking binnen het team is belangrijk in het leren hanteren van agressief gedrag. Als de samenwerking minder goed verloopt of als het team niet op een lijn zit, dan ontstaat er soms onrust onder de bewoners. Deze onrust kan leiden tot grensoverschrijdend en agressief gedrag. Onze coaches helpen jullie om een soepele samenwerking tot stand te brengen en om agressie te leren hanteren.

Veiligheid op de werkvloer

Iedereen verdient een veilige werkplek. Wij willen je helpen om dat ook bij jou te realiseren. Hoe doen we dat? Wij geloven in coaching on the job. Dat betekent dat we met jullie meelopen op de werkvloer. Tijdens besprekingen in de groep zorgen we voor een veilige situatie waarin iedereen zich kan uitspreken. Op die manier maken we onze coaching specifiek en kunnen we meedenken bij actuele zorgvragen. Ook bij het optimaliseren en implementeren van een goed veiligheidsbeleid helpen we jullie graag.

Logo Kies

Maak kennis met onze persoonlijke wijze van aanpak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.